Close

Gravid måned for måned bilder

I uke ble jeg kvalm, og etter hvert begynte jeg å kaste opp. Jeg har gått ned fire kilo siden jeg ble gravid. Er det vanlig at ei dame gravid ha masse vann i livmoret?

Er det noe som vil ha beste 3D bilder med flim av sin gull ungen , ta en tur til. Tina er førstegangsgravi og har sendt oss bilder av magen hver uke. Jeg er uker på vei:) Oppblåst å ser ut som om jeg er flere mnd på vei som her over . Gravid og lurer på hva som skjer uke for uke i første trimester?

Bilde av ei gravid dame i første trimester. Selve forbeningen i virvlene og ribbena begynner ikke før om en måned. Da jeg var gravid med Jonathan spiste jeg sjokolade.

Det ideelle er å gå opp 12-kg sa hun da jeg var rundt mnd. På bildene som viser og mnd på vei, men nå når jeg nærmer meg mnd vokser magen . Fant ut at jeg var gravid et par dager ut i uke da mensen min var litt over 1. Iløpet av alle disse lange mnd , har jeg elsket lille gullet fra det .