Close

Gravid mage hard eller myk

I frykt for å ta feil, reiser du deg kanskje ikke for gravide kvinner på trikken. Se etter om kvinnen tar seg til magen eller til ryggen. En veldefinert og solid klump på magen er sannsynligvis ikke mykt fett.

Side 2- Hard eller myk mage Termin i januar og februar. Jeg fikk aldri noen sånn fin gravidmage jeg, jeg hadde på en måte bare to store . Men så fort jeg reiser meg opp, blir magen myk. Magen stikker ut når jeg står, slik at man ser at jeg er gravid.

Tidligere var magen hard når jeg kjente på den, men nå er den myk. Babyen kan ha snudd seg, eller gjort noe annet som gjør at du merker . Overvektig – mage – hard eller myk uttenpå? Fettet på magen – Kosthol trening og sport. Ble slik etter jordmor hadde kjent på livmora, men hver gang har det jo blitt mykt igjen, men ikke denne gang. Hei Jeg har nettopp rundet uke og jeg lurer på om jeg har fått gravidmage eller og jeg rett og slett bare har ekstra fett på magen. Fin babymage 🙂 hvordan kjennes magen din ut?

Jeg føler meg nemlig bare feit med myk mage:p er i uke 🙂 . Hei : Av og til når jeg våkner er magen myk er gravid i uke hvorfor blir.

Er det vanlig at magen kjennes myk og hard ut om hverandre?