Close

Gravid hoste vondt i magen

Vondt i magen når jeg hoster skrevet i 2. Noen andre med voldsomme smerter ved nysing? Har nylig funnet ut at jeg er gravi og er bekymret fordi jeg har slike. Heia:) Jeg er gravid for andre gang, og er rundt uker nå. BufretLignendeJeg er gravid i uke og er veldig forkjølt.

Det kommer gjerne når man hoster eller nyser eller når man vrir seg raskt. Ubehag nederst i magen ved hoste, uke 39. Auuu, Sykt vondt i ribbeina – Graviditet, spedbarn og.

Smerter i nedre del av magen – Kropp og helse. Vonde smerter nederst i magen – Graviditet, spedbarn. Tilknytningsomsorg › Graviditet og fødselBufretLignende28. Jeg fikk veldig vondt i nedre del av magen i de båndene som holder livmoren på plass . Innlegg om alt mellom himmel og jord som berører det å være gravid. Og viss jeg hadde vært gravid: kan dette, ved nysing eller orgasme,.

Når jeg nyser, får jeg av og til vondt helt nede i magen,ca. Spørsmål hei jeg lurte på en ting: jeg kjenner at jeg må hoste men jeg klarer det ikke for da får jeg så vondt der som . Jeg har innimellom stikkende smerter i venstre (noen ganger høyre) side nederst i magen. Smertene kommer oftest når jeg hoster eller nyser .