Close

Gravid gråter for ingenting

Jeg blir så lett følsom og gråter for ingenting eller for en små ting som dukker opp, som kan være et enkelt problem men jeg . Fyren var smart nok til å spørre sin hissige, gravide kjære om det var så . Når det føles som du gråter for ingenting gråter du likevel ikke uten.

Mannen blir sint på meg når jeg gråter – Anonymforum – Forum. Diskusjoner › Generelt om svangerskapBufret20. Har merket at jeg er mye mer følsom og har lettere for å ta til tårene nå som jeg er gravid. Klart det kan være godt å gråte litt innimellom, men .

Jeg gråter av ingenting, og lurer på hvorfor dette skjer? Det kan være i puberteten, ved graviditet osv. Jeg tåler ingenting før jeg må legge meg ned og det gjør at jeg heller. Jeg ante ingenting før jeg så de to strekene som lyste mot meg og kvalmen, trettheten og. Jeg kunne ikke se Dagsrevyen for da gråt jeg bare.

Det er nok ikke så unormalt å gråte lett skjønner du. Dette plager meg veldig og jeg har i det siste unngått alle situasjoner der jeg tror jeg kommer til å gråte.