Close

Gravid etter fødsel uten mens

Hvor fort kvinners fruktbarhet returnerer etter fødsel varierer kraftig. Ja, som overskriften sier så lurer jeg på om det er noen som har blitt gravide etter fødsel uten å ha fått tilbake mensen og som ammer. De av dere som har blitt gravide uten å få tilbake mensen etter fødsel, hvor gammel var babyen da?

Ante dere noe eller tok det laaang tid før . Kan man bli gravid før mensen er kommet tilbake etter fødsel. Gravid før å ha fått mensen etter fødsel. Jeg ble gravid fem mnd etter min første fødsel – uten å ha fått noen blødning i mellomtiden. Lillepus fulldiet selvregulert på det tidspunktet – ofte . Vi håper på to tette og jeg fikk TR tilbake allerede mnd etter fødsel.

Når fikk dere tilbake mensen etter fødselen? Jeg trodde ikke man kunne bli gravid uten mensen jeg. Men det også mulig, at du er allerede gravid.

Fordi eggløsningen skjer jo før menstruasjonen har kommet tilbake, slik at du kan bli gravid uten å . Jeg ønsker veldig gjerne å bli gravid igjen så fort som mulig, men. Her kommer historien om vårt lille mirakel!