Close

Fra brunt til blondt hår hjemme

BLONDINE FOR SOMMEREN: Kunne du tenke deg å være blond i stedet. Når du skal blondere håret hjemme, er det et par ting du bør tenke over, . Driver med det nesten umulige prosjektet hjemme, nemlig gå fra mørk, mørk brun til platina hjemme.

Vet det er utrolig vanskelig, men jeg er . Jeg er oprinnelig platina blon men farget håret mitt brunt en gang. Er du en av dem som ønsker seg et blondere hår til sommeren? Her er forklaringen på hvorfor du ikke skal gå fra mørk til blond i én behandling: Flere runder.

I tillegg har jeg farget håret hjemme, noe som har resultert i at fargen ikke er like. Til slutt er det kanskje såpass lyst at jeg kan stripe det blondt. Man kan ikke forvente å få et blondt hår på én dag, hvis man i tillegg skal ha et hår som ser fint og sunt ut. Det å gå fra brunt eller rødt hår til blond kan være en komplisert affære, forklarer eier og Senior Art Director ved Adam Eva Grensen, Eirik . Hvis du vil ha en mørk blond farge, velger du fargedybde 6. Antall hår avhenger faktisk litt av hårfarge, og de med blondt hår har.

Siden hårets mørke pigmenter av grått og brunt er betydelig lettere og . Men dette er noe som helt klart har fungert supert for meg, spesielt i perioden hvor jeg gikk fra brunt hår tilbake til blondt. HVOR MANGE FARGER HÅRET SITT SELV HJEMME, OG HVA SYNES DERE ER VANSKELIGST MED .

Spesielle blondering sett for veldig mørkt hår (mellombrunt til sort) lysner. Hvis det er første gang du lager striper hjemme kan det være en god ide å be en . Gulskjær i blondt hår er ofte sett, men ikke ofte ønskelig. Faktum er at det å gå fra svart hår til blondt hår på ett frisørbesøk,. Aller først må vi til verks med å få ut pigmentene,den brune fargen. Jo mørkere, jo mer pigmenter og antakelig mer hår blondering eller farge . Siden jeg har litt mørkere blondt hår naturlig, får jeg selvsagt en mørkere. Dette er mitt normale hår, selvfølgelig har jeg farget det mørkebrunt.

For ikke så veldig lenge siden fant jeg ut at jeg ville bleike håret mitt blondt. Følger du de riktige tipsene når du farger håret hjemme er det lettere å oppnå. Blåsjampo kan også brukes i brunt hår med lyse striper for å .