Close

Feber gravid symptom

Allerede en til to uker etter at du har blitt gravi kan du begynne å merke forandringer i kropp og sinn. Men ikke alle merker disse forandringene. Nå føler jeg samme symptomer som jeg hadde på graviditet.

Det jeg lurer på er om det er normalt å ha feberfølelse? Det finnes mange symptomer på at du er gravid. Kvalme, uteblitt menstruasjon og trøtthet er bare noen av dem.

Selv om man registrerer ett eller flere gravidtetssymptomer, behøver det ikke å bety at man faktisk er gravid.

Er det vanlig å bli feber-varm hvis man er gravid? De siste dagene har jeg vært utrolig varm, spesielt i ansiktet . Det mest åpenbare tegnet på at du er gravi er at mensen er uteblitt. Jeg hadde eggløsning forrige søndag og har siden da hatt litt feber.

Någon som vet om feber (35) kan vara ett tecken på graviditet? Jeg hadde mange symptomer allerede få dager etter befruktningen. IKKE var gravi ville jeg bli veeeeeldig overraska!

Her er oversikten over de vanligste tegnene på at du er gravid. Ellers er det kanskje mest symptomer de første ukene, og det kan jo være godt for mange .