Close

Farlig å presse på do

Og for det andre, er det farlig for fosteret hvis man presser for hardt sånn. Kanskje litt rart spmål, men jeg trykker ganske hardt når jeg er på do . Redd for å presse på do – Graviditet, spedbarn og babytiden.

Jeg er så redd for å presse når jeg skal på do. Hard mage er jo en kjent sak ved graviditet, og for å få det ut må man jo presse. Helse: Og ja, presser man for hardt for lenge får man. Skikkelig kjipt å ha veldig løs mage når man må på do flere ganger om dagen, . Jeg går på do oftere enn før, men i går så var magen veldig hard. Hvordan er det med å sitte å presse så hardt på do? Måtte så veldig på do, men har hard mage.

Er det farlig å presse ut avføringen, kan det skade fosteret? Altså kan det være farlig for fosteret å presse for hardt når man sitter på do? Magen kan jo til tider være litt treg og da er jo eneste løsningen å . Jeg er redd for å trykke for hardt når jeg er på do.

Det er ikke farlig mtp fødsel, men bare pass på så du ikke pådrar deg hemorider. Vi går alle på do, men ikke alle er like glad i å snakke om det. Det er som regel ikke noe farlig om det blir litt press mot magen, som fra stramme klær, som at noen holder hardt rundt deg, o.