Close

Fall i trapp rygg

Hei jeg lurer på en ting angående ryggen min. Huff skled og falt i trappa og slo meg hardt i rygg og korsrygg. Muskelsmerter etter fall, noen som har opplevd det?

Kosthold og helse › Helserelatert › Fysisk og mental helseBufretLignende26. Jeg tok luftheisen i trappa på Oslo Spektrum en gang. Gikk ned med baken først, og kjente en brennende smerte i ryggen.

Må være veldig obs på smerter i magen ved fall hvertfall.

Kan jo tenkes at ryggen streiker på vei opp ei trapp men en voksen mann på. I beste fall er det ingenting og du tapte ikke noe på sjekken. Situasjonsbeskrivelse; En person har falt ned en trapp; Han blir liggende; Han klager over smerter i nakken og ryggen; Han har ikke følelse i beina; Han er klar i . Et ryggproblem i brystryggenvil gi denne type smerte. Slag eller vold mot brystregionen; Fall i trapp, på isen eller i skiløypa. Akutte ryggsmerter, også kalt akutt lumbago, kink eller hekseskud er en. Jeg våknet ikke opp me vond rygg eller nakke, så dette må skyldes mitt fall i trappen.

Lurer på om dette kan være noe brud eller om bare det . Idag falt jeg ned en trapp, et ordentlig fall som resulterte i vondt i rygg, rumpe og høyere lår.

Det var et sånn fall som man mister pusten av, . Jeg hadde vært på lageret i andre etasje, og gled øverst i trappa og gikk på rygg. LES MER: Håvard ble ødelagt for livet av trappefall. Hvor ofte er fall i trapp vært farlig eller gått ut over babyen i magen? Siden ryggsmerter er et såpass stort tema, er tanken med denne.

Vond rygg skyldes svært sjelden noen farlig sykdom’.