Close

Ery max og alkohol

Mage, eller mage, er oppblåsthet forårsaket av overflødig luft i magen som ikke er. Refluks og funksjonell dyspepsi er tilstander som rammer de øvre delene av. Du kjenner et ubehagelig trykk øverst i magen, er oppblåst, stinn og litt.

Andre symptomer er urolig og oppblåst mage, smerte og ubehag i øvre del av magen,. Alle har luft og gass i magen og noen er plaget av oppblåsthet. Oppblåsthet, forstoppelse, diaré og magesmerter.

De vanligste symptomene er smerter og ubehag i øvre del av magen.

Ubehaget kan arte seg som oppblåsthet, kvalme, brekninger og tidlig metthetsfølelse. Jeg har veldig vondt I Magen, jeg Tror jeg har magesår men jeg vet ikke om man Ian få det. Det brenner i øvre del av magen og ut i ryggen. LES OGSÅ: Magesmerter, oppblåsthet og betennelse i magen – Divertikulitt?

Dagen etter et kraftig anfall er magen urolig, litt oppblåst og jeg har. Hva skyldes forstoppelse, oppblåsthet og luft i magen – og hvordan unngå det. Når luftsmerter oppstår i øvre, venstre del av bukhulen, kan de mistolkes som å . Alkohol er som kjent sterkt vanndrivende, og det betyr at når man drikker alkohol,.

Det er ikke FARLIG å innta alkohol sammen med ery-max.

Tablettene heter for øvrig Ery- Max og inneholder erytromycin. Generelt er det en lite gunstig kombinasjon med alkohol og antibiotika. Er bare snakk om ett glass da vel og merke. SYns jeg har hørt at da kan man avbryte kuren hvis man drikker alkohol sammen med tablettene . Jeg var hos legen og fikk EryMax(tåler ikke vanlig pencilin).

Har hørt noe rykter om at det ikke er så lurt å blande medisinen med alkohol. Antibiotika (ery-max) og alkoholinnlegg6. Jeg har en boks med ery-max 2mg erytromycin liggende hjemme,. Kan man drikke alkohol, for eksempel et glass vin når man går på antibiotika? Går på Ery Max om det har noen betydning.

Här kan du få svar på de vanligaste frågorna om Ery-Max. Dosdifferentiering mellan Ery-Max mitur och kapslar? Jeg bare lurte på om jeg kunne drikke alkohol da jeg går på en antibiotika kur for bronkitt som heter ery-Max 2mg?

Ery-Max som det kalles inneholdt en haug med gjennomsiktige kapler full i hvite små skumle kuler. Disse måtte eg ta to ganger for dagen, altså om dagen.