Close

Er det farlig å hoste når man er gravid

Cosylan – gravid – Anonymforum – Forum – Klikk22. Det toppet seg i natt da jeg fikk en kraftig hoste, hostet opp slim og slikt. Jeg har aldri opplevet at hoste har vært farlig for fosteret uansatt når i svangerskapet.

Kan det være farlig for fosteret at jeg hoster så kraftig. Er det farlig for fosteret å få influensa? Legen sa det kan sitte i litt lenger når man er gravid pga. Nå er jeg bare forkjølet, vondt i halsen og har en vond hoste. De siste ukene har jeg hatt en forferdelig hoste.

Er det mulig å gjøre det når jeg er såpass gravid eller må jeg vente til jeg ikke lenger er gravid? Jeg synes ikke man skal tenke slike tanker, når det ikke er aktuelt. Jeg spurte fastlegen min, om det var farlig at jeg hadde spist salami. Jeg hostet en del men følte ikke jeg hadde feber. Alltid setter hosten seg så fast hos meg, og jeg hoster non-stop. Og vanligvis vil det henge i i ukesvis, når det har satt seg akkurat der det har nå.

Helt naturlig er det også, uten farlige stoffer. Jeg bliver nødt til at sidde op og sove, og jeg har gjort en masse for at slå forkølelsen ne .

Når jeg først er i gang med hosta så slutter det ikke, kan hoste i flere minutter med. Kan jeg bruke noen av disse nå når jeg er gravid? Hoste medisin skal forårsake noen skade på barnet når det tas ansvarlig. Siden lider av kraftig hoste kan være surt for den gravide kvinnen-som ofte fører til. Jeg har i flere uker gått med en vond hoste, har masse slim som jeg. Når man har veldig langvarig hoste, er det alltid en ide å gå til lege for å . På denne siden finner du vanlige stilte spørsmål om graviditet som vi har fått inn til våre farmasøyter i Spør.

Hvilken hostesaft kan jeg bruke når jeg er gravid? Vanlige symptomer er hoste, sårhet og smerter i hals og bryst. Egnet til: Voksne og barn i alle aldre, gravide og ammende, personer med magesårproblemer. Ny forskning viser at leger som behandler gravide, får ulike råd om hvilke.

Samtidig kan det være farlig for både foster og kvinne å forbli. Legene kontakter Relis i størst grad når det gjelder medisiner for. Når det gjelder azitromycin, er advarselen i Felleskatalogen basert på at man ikke har tilstrekkelige . Mamma har jo sin supre mikstur mot sår hals og hoste. Det er ikke alltid så lett å vite når man skal være hjemme med forkjølelsen.

Den gjør oss snørrete og tette i nesa, vi kan få sår hals, vondt i hodet, hoste, feber og vi. HOSTE: Visste du at det finnes ulike typer hoste, og at det er viktig å behandle dem riktig? Tørrhoste kan derfor dempes hvis man synes man har behov for det.