Close

Clearblue ukeindikator 3+

Og hvis du er gravi viser den OGSÅ hvor mange uker det er siden befruktning, altså 1- 2-eller flere enn uker (3+). Noen her som har tatt Clearblue graviditetstest med ukeindikator. Hvor sikker er Clearblue Digital med ukeindikator?

Forum › Termin- og barselklubber › 20› Mai 2013BufretLignende23. Denne gangen testa jeg dager FØR og fikk 2-uker. Clearblue med ukeindikator vise vel ikke lengre enn 2- eller 3+, mener jeg å ha hørt.

I går hadde a tatt Clearblue graviditetstest med ukeindikator, og da viste den 3+.

I dag tok a en ny test, og da viste den 2-3! Får ikke lenken til å fungere – er dette bekreftet fra Clearblue at 3+ er over 20. Clear blue digital m ukeindikatorinnlegg26. Hcg blodprøve -clearblue digital ukeindikatorinnlegg26. Klubber › Terminklubber › Termin i januar og februarBufretLignende19. Hadde positive tester fra dag 13-15) I går fikk jeg tips her inne om å ta clearblue med ukeindikator, for å se om den stemte.

Uventet resultat på CBD med ukeindikator. Flere som har tatt CB digital med ukeindikator? Graviditetstest og terminberegning – Lommelegen.

Er slike ClearBlue ukeindikatorer pålitelige? Jeg lurer også på om dette betyr at jeg er 3+på vei eller om jeg er 5+1? Jeg brukte clearblue digital graviditetstest med ukeindikator. Den viste da 3-uker, stemmer det at jeg skal legge på uker frem i svangerskapet d. CG-nivå på ukeindikator: 1-weeks – hcg level of.

Men, så tok jeg en clearblue i dag, som viste 3+, og skal legge til to uker.