Close

Canesten stikkpille amming

Canesten kombinasjonspakning (vaginaltablett 5mg og krem ). Amming: Canesten skal brukes med forsiktighet under amming og kun i henhold til . Pakningen inneholder Canesten krem 20g og Canesten vagitorie 500mg stk.

Mandag tok jeg en stikkpille med canesten 5mg + smøring av krem tre ganger daglig i. Jeg har en fem uker gammel gutt som jeg ammer. Ifølge jordmor kunne jeg ta to Canesten behandlinger. Hvis du klør i rumpa bør du gå å ta en dusj og vaske deg.

Jeg har aldri hatt sopp før nå i graviditeten, så dette er både flaut og nytt for meg. Ser at mange bruker canesten salve + noen stikkpiller til å . Er det noen som vet om jeg kan bruke canesten vagitorier så kort tid etter. Soppinfeksjon og stikkpiller – Gynekologi og graviditet. Tilknytningsomsorg › Skravlesiden › Kropp og helseBufretLignende22. Canesten – sånn med vagitorie (stikkpille) og krem.

Jepp, Pevaryl er trygt å bruke under amming. Canesten er et legemiddel som tilbyr en enkel, hurtig og effektiv behandling av.