Close

Canesten 500 mg virkning

Jeg er i uke og har fått bekreftet soppinfeksjon hos legen. I går satte jeg inn en 5mg canesten vaginaltablett med fingrene, dvs uten bruk . Ifølge jordmor kunne jeg ta to Canesten behandlinger.

Nokon som er plaga med underlivsopp i graviditeten? Noen som har hatt skikkelig ille soppinfeksjon her. BufretLignendeMen jeg føler ikke at det har noe virkning.

I første trimester tok jeg en pille 5mg canestenpille og vanlig krem de neste dagene.

Canesten kombinasjonspakning (vaginaltablett 5mg og krem ). Hvordan du bruker Canesten; Mulige bivirkninger; Hvordan du oppbevarer Canesten . Har tatt canesten (tabletter, eller hva det kalles). Jeg bruker den engangs på 5mg, og etter tre dager begynte jeg med vivagkapsler. Tror jeg har fått en sopp infeksjon, det klør og svir og er veldig tørt. Hvor lang tid tar det før kuren med canesten virker?

Hver gang jeg får symptomer tar jeg Canesten, både tablett og krem. Canesten , 5mg, eller Pevaryl Depot , men det er da . Vis fullstørrelse Canesten 500mg vaginaltablett med applikator 1stk.

Endagsbehandling mot soppinfeksjon i skjeden. Pakningen inneholder Canesten krem 20g . En vaginaltablet 5mg anbringes så dybt som muligt i vagina ved sengetid. Den nedsatte virkning er midlertidig og forekommer kun under behandlingen.