Close

Brun utflod gravid uke 4

Oppdaget nettopp litt brun utflod i trusa. Testen viser først gravid og så kommer uketallet en liten stund etterpå 🙂 Lykke til! Noen som har hatt brun utflod i svangerskapet hittil.

Beklager ekle detaljer, men det startet med lyserosa utflod igår, leste rundt på nettet at det ikke var så farlig. Nettopp blitt gravid testet positivt i helgen. Har nå fått litt brunlig utflod når jeg tørker meg.

Godt å høre Er første gang jeg er gravi så jeg er ganske uerfaren på.

Jeg hadde brun utflod i uke og frisk blødning i uke Hadde også . Min spontanabort: erfaringer – Mammanett (KK Mamma forum)23. Brun utflod i uke 4– SnartGravid Møteplassenforum. Jeg har opplevd både festeblødning ved eggfeste og nå uken etter ikm så kommer det brunlig utflod. Jeg er nå gravid for første gang og er kommet til uke 8. Brunlig utflod tidlig i svangerskapet er veldig vanlig.

Den siste uken har jeg hatt litt brun utflod hver dag, det er veldig lite (kun en liten stripe i truseinnlegget daglig) og . Jeg har gjort det siden jeg fant ut at jeg var gravid (da uker) for tre dager. Jeg spottet og hadde brun utflod fra før jeg i det hele tatt testet .

I dag er jeg akkurat ferdig med uke og i går kveld kom det brun utflod. Ble naturlig nok litt bekymret, men snakket med en jordmor og en .