Close

Brun utflod eggløsning

Det er ikke mye og jeg vet dette kan forekomme under eggløsning, . Brun eller lys brun utflod er forårsaket av en liten mengde blod med. I tillegg, i løpet av eggløsning slimhinnen i livmorhalsen og derved . Har hatt litt brunlig utflod nå siden lørdag, og skal utifra beregninger har el i morgen. Så fikk jeg svar hos noen andre her at det . Jeg lurer på om dette bare er er mensen eller bare brun utflod.

Rundt eggløsningen kan den oppleves som litt seigere.

Brunsvart slim under eggløsninginnlegg17. EggløsningssliUtfloden forteller deg når du er mest fruktbarhvordanbligravid. BufretLignendeEggløsningsslim er utflod som ligner rå eggehvite. Den forteller deg at eggløsningen er i anmarsj, og at du akkurat nå er aller mest fruktbar. Jeg kan legge til at denne gangen hadde jeg eggløsning på dag i syklusen, og brun utflod startet på dag 2 altså omtrent når et befruktet egg kanskje fester . Jeg fikk brun utflod på mandag, nesten en uke etter eggløsning og har hatt det siden.

Jeg begynte igår med skikkelig brun utflod. Litt rester fra sist menstruasjon, forårsaket av eggløsning, en helt tilfeldig mellomblødning eller en .