Close

Brennende følelse i magen og kvalme

Hei, jeg har hatt problemer med magen i flere år men nå synes jeg det har blitt værre. Det føles som en brennende eller sviende følelse i . Nå har jeg hatt vondt øverst i magen i litt over en måne og blir værre og.

Når jeg legger meg har jeg ikke vondt i magen, men våkner plutselig med vondt i. Har også en sviende følelse, kvalme, liten el ingen matlyst, gått litt ned i . I tillegg har jeg en brennede følelse i brystet og synes det er ubehagelig å puste. Du beskriver smertene som brennende smerter øverst i magen og bak mot ryggen.

Kvalme og oppkast – hva kan årsaken være? I tilfelle skade på slimhinnen i magen, så du føler en brennende følelse når den skadede. Det er ofte ledsaget av kvalme, oppblåsthet og smertefulle kramper.

Symptomer: Kramper i sentrum av magen som kommer i bølger. Symptomer: Brennende smerter nedenfor eller bak brystbeinet som bli verre når du. Det er også vanlig at smertene kommer sammen med kvalme og at det . Den senere tiden har jeg hatt magesmerter øverst i magen, mellom navel og brystben, en litt brennende følelse under mageskinnet.

En brennende følelse i magen kan indikere ulike fordøyelsesproblemer. Du kan oppleve kvalme, følelse av fylde eller oppblåsthet, eller ubehag i magen .

Brennende, sviende smerter i magen, kvalme og oppkast er blant de vanligste symptomene på magesår.