Close

Blod i spytt om morgenen

Blodig opphostet slim kalles på fagspråket hemoptyse; Med blodig opphostet slim menes blod eller blodtilblandet slim som hostes eller harkes opp fra de nedre . Oppdaget blod i spyttet etter fysisk påkjenning. Har sett det en gang før ca en uke siden.

Har ikke hostet, eller harket og ingen slimdannelse. Dette merket jeg da jeg pusset tennene en morgen og harket. I tillegg til blod i spyttet, kan andre symptomer på tuberkulose inkluderer feber, vekttap, og pustevansker. Behandling for tuberkulose kan være vanskelig, og en .

I flere måneder har jeg spyttet blod og følt at halsen min har vært kjempe ekkel. Spytter hovedsaklig blod om morgene og noen ganger på . I oktober startet det med blodig oppspytt særlig om morgenen. Mange tilfeller av lungekreft kan nemlig oppdages på spyttprøve. Jeg er en mann på år som har merket den siste tiden at når jeg rensker opp halsen med å hoste litt,så kommer det litt blod i spyttet. Hei Har di siste 4-5mnd hatt blod i spyttet om morgenen, det er ikke mye men som noen tråder med rødtblod. Om to uker siden, fanget en kald fra min venn og noen dager senere, innså jeg at i morgen når jeg våknet, jeg spytte blod.

SPYTT: Det kan være lurt å følge litt med på spyttet ditt. Selvfølgelig kan blodet være forårsaket av ulike orale lesjoner.

Hvis du ikke føler noen sår eller skader i munnen, så grunnen til dette ganske . Smertene kommer først senere i sykdomsforløpet. Siden det er lite smerter kan det ofte gå måneder før lege kontaktes. Blodig hoste er nettopp det som det høres ut sonår du hoster opp blod og blodig oppspytt fra hals, lunger eller andre deler av luftveiene. Sannsynligvis den mest vanlige årsaken til brun spytt er tilstedeværelsen av nikotin. Blood kan også gi spytt en brunlig farge og kan være til stede i spytt for alle av flere . Blodig hoste og stikkende smerter når du puster er signaler som bør tas alvorlig. Selv om verken smerter eller blødninger som stammer fra lungene trenger å . Jeg følte at jeg var ved at få ondt i halsen og ved et toilet besøg spyttede jeg i håndvasken og der var frisk blod i spyttet.

Blod i snørr eller spytt kan ha mange årsaker, men kreft er en av dem. Sår som ikke gror til kan være begynnende kreft.