Close

Bli kvitt sopp i underlivet uten medisin

Hva i all verden skal jeg gjøre for å bli kvitt dette? Hei, vet du jeg TRODDE jeg slet med sopp i underlivet, hadde hatt det et par . Ang sopp i underlivet og bruk av Canesten – Anonymforum.

Noen som har slitt med sopp som IKKE forsvinner med canesten. SOPP: Underlivssopp er en svært vanlig plage som vanligvis enkelt kan behandles. Johansen kan også fortelle at medisinen Difuclan mot sopp, som . Sopp i underlivet er som oftest ikke smittsomt fra menn til kvinner, men i noen tilfeller.

Dette gjentar hun i 2-dager og blir med det kvitt sopputbruddet. Jeg har prøvd alle preparater som selges på apoteket både med og uten. Jeg har også tidvis prøvd ulike medisiner, men det har hatt tendenser for å komme tilbake. Et vanlig symptom på sopp i underlivet er utflod. Soppinfeksjonen er vanligvis lett å bli kvitt, men hos enkelte kvinner kommer den stadig tilbake. De vanligste legemidler mot sopp i underlivet er kremer eller stikkpiller til skjeden (vagitorier).

Selv uten behandling vil den sannsynligvis gå bort på egen hånd. Hvis soppinfeksjonen ikke blir bedre etter behandling med reseptfrie legemidler. Ved andre plager i underlivet, eller hvis du er usikker på om . Hun ble ikke kvitt soppinfeksjonen sin, og legen mente hun ble reinfisert av. For dager siden – Jeg er år og jeg tror jeg har fått soppinfeksjon i underlivet. Soppinfeksjon i underlivet er svært vanlig og de fleste kvinner vil oppleve å få en slik infeksjon en eller flere ganger i løpet av livet.

Er det noe jeg kan gjøre for å bli kvitt soppen underlivet? Det finnes medisin (skyllinger) mot sopp i munnen, og en kan teste seg .