Close

Blankt slim fra skjeden gravid

Forrige lørdag fikk jeg el-slim, skikkelig eggehvite slim (blankt og ikke til å ta feil av). Helt siden da har jeg hatt en del klart slim nedentil i tillegg . Hvit slimete, strekkbar utflod fra skjeden!

Siden i går har jeg fått slim ut i fra skjeden (er i uke 22) det er blangt og seigt, og lukter ingentingen. Har ringt riksen (der jeg har Slimet er så seigt, og helt blankt. Opp Mye slim fra skjeden, why? – Anonymforum12. okt 2010Kan dere hjelpe oss på trimester litt? – Småtroll 0-år9. apr 2008ligner på el slim kan strekkes.kan noen se hit – 1. trimester19. jan 2008Slipropp eller sopp ? (litt ekkeltsorry) – 3. Svangerskap og fødsel › Komplikasjoner og plagerBufretLignende18.

Etter at jeg hadde tissa i kveld og tørka meg var det masse tykt slim på papiret!

Har hatt gul utflod og jeg har hatt blankt,nesten eggløsningsutflod i mengder. Jeg har også hatt veldig mye forskjellige utflod siden jeg ble gravid-. Livmoren og skjeden fylles med så mye blod på den her tiden av . Den blir til allerede rundt uke fire og sitter fast gjennom hele graviditeten. Slimproppen sitter mellom skjeden og livmoren og løsner ofte når riene begynner å . Kommer blankt slim (foreløpig uten blodspor) når jeg er på do, noen ganger bare litt, andre ganger større mengde. SLIMPROPP: Kan varsle nær forestående fødsel. Mormunnen er nederste del av livmorhalsen, og skiller altså skjeden fra begynnelsen av livmoren.

Slimproppen øker noe i omfang underveis i graviditeten.

Denne type slim kalles fruktbart slim og lager et miljø i skjeden som sædcellene. FAM kan brukes både for å bli gravi og som prevensjon. Under graviditeten øker blodsirkulasjonen til skjedeslimhinnen, livmorhalsen og livmoren, cellene.

Eg roter hardt inni livmorhalsen og skjeden, ikkje det smarteste må eg innrømme.