Close

Blank i øynene

Ofte blir du blank i øynene når du har feber. Legen kan også se tegn i øynene på om du har tatt narkotika, sier Wahl. Jeg har merket en forandring på min år gamle sønn de siste mnhan har hatt en tendens til å bli veldig blank i øynene + at øynene er veldig anspent,han .

La merke til at øynene mine var ganske blanke da jeg så meg i speilet i stad også? Ser nesten ut som at jeg skal til å gråte. Jeg kan ikke huske sist gang jeg IKKE hadde rødlig blanke øyne. Ser ut som om jeg har i feber hele tiden, enten jeg bare har feberfølelse .

Når øynene mine har vært åpne i flere timer. Jeg får også høre av folk at jeg ser fryktelig trøtt ut, og er blank i øynene. Det er vanskelig å si noe om hvilke rusmiddel som gir svært blanke øyne. Alkohol er nok det rusmiddelet som gir blankest øyne. I går passerte nemlig Farmen milliongrensa da de hadde 00seere.

Man blir jo blank i øynene når man ser seertall over millionen. Robert Christensen synes det var overraskende, men godt å få en endelig beklagelse fra politiet etter at dattera hans ble drept på Utøya. Da er det klart at det blir Silje som får være med Henrik til Paris etter at Stine ble sendt hjem i finalen.