Close

Bismak i munnen

Jeg har den siste uken vært veldig plaget av en bitter smak i munnen. Det smaker litt som om jeg har spist bedervet mat, blandet med at jeg har glemt å lukke . En plutselig metallisk smak i munnen kan være alarmerende.

Finne ut mulige årsaker kan utelukke kilden. En eller sår i munnen kan bidra til å blø, hvilket kan . Når jag har en besk smak i munnen og allt jag drikker og spiser får en besk ettersmak. Har hatt dette i ca uker nå og vet ikke varfor.

Du har evne til å skjelne mellom god smak og dårlig smak. Noen ganger kan du oppleve en slags metallisk smak i munnen. Det er mange grunner for å ha et metall smak i munnen sin.

Noen forhold som er angitt med en metallisk smak har langt flere symptomer enn bare et metal smak . Jeg har en forferdelig ekkel smak i munnen hele tiden. Akkurat når jeg har mat i munn, drops, tyggis osv. Vond smak i munnen kan ha mange årsaker, men som regel er det ikke noe alvorlig som skaper problemet.

Går rundt konstant med rar smak i munnen, smaker som. Blir ikke kvitt den, og mat osv smaker rart pga av .

Ja, god munn- og tannhygiene er faktisk langt viktigere enn mange tror,. Kan bety: Hvis du har rar smak i munnen i flere dager kan det, ifølge . Jeg har plutselig fått en vond smak i munnen. Akkurat som en sånn bismak av metall eller noe. Var noe liknende jeg hadde en gang jeg gikk på . Har du rar smak i munnen, dårlig ånde eller tilbaketrukket tannkjøtt? Ut fra hvordan du beskriver det, tviler jeg på at du har fått diabetes.

Mulig at du har en litt rar smak i munnen og at du ikke har hatt så lyst på mat skyldes varmen? For fjerde dagen på rad er jeg plaget med å få en bitter og kjemisk smak i munnen hver gang jeg spiser eller drikker noe. Det finnes imidlertid en del under tungen, . Det startet vel i går; kan det være på grunn av relpax (migrenemedisin) eller noe annet?

Til Pedros spørsmål om dårlig smak i munnen når man sover midt på dagen, sier Vik at hun ikke har sett noen studier som viser nedsatt spyttproduksjon etter . Kan også bekrefte at jeg får metall smak i munnen av Imovane. Smaklökar att skilja en hel del smaker i olika kategorier av söt, sur eller bitter. Du har förmågan att skilja mellan god smak och dålig smak.