Close

Basiron før og etter

Din erfaring med Basiron skrevet i AnonymforuHvordan brukte du det? Ekstra trygghet – både før og etter fødselen. På samme måte som Clearasil og Silicol Skin var Basiron et produkt som virket effektivt etter kort tids bruk, før det viste seg at huden min ble .

Men siden jeg har såpass mange kviser og merker etter kviser, kan jeg ikke det. Basiron og Epiduo er de mest populære på . Jeg hadde på basiron i ansiktet og etter å ha blitt svett tørka jeg av svetten med ermet på. Jeg har jo hørt det at det blir verre før det blir bedre.

Basiron – Velvære, hudpleie og kosmetikkinnlegg6. BufretLignendeRengjør og tørk huden grundig før hver behandling. Hvis det ikke oppnås effekt etter 6–uker, bør du oppsøke lege for ytterligere behandling.

Til slutt gikk jeg på apoteket,og prøvde Basiron og det var det som virket for meg gitt! Så lurer jeg på da jeg skal smørre den på: Skal jeg vaske huden før jeg smørrer den på og etter påsmurning? Etter VELDIG mange spørsmål angående mitt forrige innlegg om barndommen min med uren. Rengjør og tørk huden før du påfører basiron. For kanskje et år siden kjøpte mamma en krem som het basiron som jeg brukte i ansiktet og på ryggen , og den.

Men små kviser og eventuelt nupper, hjelper det ingenting, etter egen erfaring.