Close

Basiron før etter

Din erfaring med Basiron skrevet i AnonymforuHvordan brukte du det? Ekstra trygghet – både før og etter fødselen. På samme måte som Clearasil og Silicol Skin var Basiron et produkt som virket effektivt etter kort tids bruk, før det viste seg at huden min ble .

Jeg hadde på basiron i ansiktet og etter å ha blitt svett tørka jeg av svetten med ermet på. Jeg har jo hørt det at det blir verre før det blir bedre. Basiron – Velvære, hudpleie og kosmetikkinnlegg6.

Til slutt gikk jeg på apoteket,og prøvde Basiron og det var det som virket for meg gitt!

Så lurer jeg på da jeg skal smørre den på: Skal jeg vaske huden før jeg smørrer den på og etter påsmurning? Etter VELDIG mange spørsmål angående mitt forrige innlegg om barndommen min med uren. Rengjør og tørk huden før du påfører basiron. For kanskje et år siden kjøpte mamma en krem som het basiron som jeg brukte i ansiktet og på ryggen , og den. Men små kviser og eventuelt nupper, hjelper det ingenting, etter egen erfaring.

Rengjør og tørk huden grundig før hver behandling. Hvis det ikke oppnås effekt etter 6–uker, bør du oppsøke lege for ytterligere behandling. Men siden jeg har såpass mange kviser og merker etter kviser, kan jeg ikke det. Basiron og Epiduo er de mest populære på .

Kvisene forsvinner ikke over natten eller etter behandling, men etter -uker. De angrepne kvise områdene skal være tørre og rene før smøring av Basiron. Behandlingen viser ofte ikke resultater før etter 4-uker, og full effekt. Basiron AC (inneholder benzoylperoksid): Reduserer mengden bakterier og løser opp . Basiron AC gel inneholder benzoylperoksid og er et reseptfritt legemiddel.

Før hver påsmøring skal huden rengjøres og tørkes grundig. I starten av behandlingen kan gelen vaskes av etter 1-timer, senere kan avvaskning sløyfes hvis . Har nok en gang kjøpt basiron, og begynt å bruke den som før. Jeg synes allerede det har gitt resultater, etter bare noen dager. Jeg lurer på hvor lenge jeg må være borte fra basiron før jeg kan være ute i sola?

Jeg vasker ansiktet mitt og så tørker det før jeg bruker Basiron. I min bruksanvisning står det at det skal vaskes av etter 1-timer, og hvis huden . Før sommeren ble det pause, og under sommeren kunne jeg ikke gå. Han hadde forsøkt alt, før kosttilskuddet Preactil fikk bukt med kvisene. Jeg kombinerte Preactil med Basiron, og etter kort tid merket jeg forbedring.

Om Basiron AC ikke hjelper etter 6–uker, bør du kontakte lege. Etter at stabil bedring er inntrådt, anbefales periodevis behandling med. Basiron AC: De angrepne områdene skal være tørre og rene før applisering.