Close

Bakepulver på tennene farlig

Det mangler ikke på kreativitet når folk skal bleke tennene. Bakepulver, jif, salt, sellerirot og strips. Ja, du verden så mange måter vi kan bleke .

Bleker du tennene hjemme tar det som regel time om dagen, i til dager,. Jeg har bleket mine tenner med bakepulver, og det funker fett. Mamma er tannlege og hun sier at dere ikke må finne på å pusse tennene med bakepulver.

Det etser bort emalien og gjør at det føre dårlig tannhelse.

Jeg pusset tennene med bakepulver som jeg så på nettet. Både natron og bakepulver inneholder stoffet natriumbikarbonat, og det er. Bruk en blanding av natron og hydrogenperoksid på tennene i . Det er mange som har spurt meg om tennene mine og hvorfor de er så hvite. Hva gjør bakepulveret med tennene dine tenker du nå?

Sjekk flere pussige bruksområder for bakepulver under. Nei, bakepulver bleker ikke tennene, men fjerner misfarging og du får hvitere tenner. Noen som vet om det er skadelig å prøve å pusse tennene med litt bakepulver eller litt salt på tannbørsten.

Pusse tenner med bakepulver + sitron – Velvære.

Ikke prøv disse skjønnhetstipsene: – Du kan få kviser og tenner som. Tannkrem, chili og bakepulver er kanskje ikke det man først og fremst. Endelig har jeg kunne si farvel til tannstein, ising og gule tenner, med noe så enkelt som kokosolje, natron.

Nok ikke farligere enn å kysse hverandre!