Close

B12 injeksjon virkning

Skal først visst ta en fire ukers kur, så en . Eg fekk då beskjed om at eg ikkje hadde B12-mangel, og ikkje trengde nye injeksjonar. B12-mange påny, med alle de uheldige virkninger det har,.

Administrasjonsform Injeksjon I de fleste land gis vitamin B12 . Noen bivirkninger er forbundet med en vitamin Binjeksjon. Studier av virkningen av vitamin B12-injeksjoner i tilfeller av tinnitus viste at vitamin hjalp . Burde jeg ha kjent en klar virkning nå, siden jeg tar Vitamin B1 som jo skal virke raskt?

Om noen har erfaringer å dele, vil jeg bli veldig glad . Jeg får bsom injeksjon regelmessig, og da er virkningen ganske umiddelbar hvis jeg har ligget lavt. Ved symptomer fra nervesystemet kan hyppigere injeksjoner være nødvendig. B12-vitaminpreparat med protrahert virkning. Initialt: injeksjon à ml gis hver dag eller annenhver dag, inntil . Lurte på om noen her har erfaring med B-injeksjoner?

Er ikke så effektivt å ta b-tilskudd oralt, da kroppen har vansker med opptaket.