Close

Amming og penicillin

Jeg har fått skrevet ut apocillin som jeg skal ta i høy dose i 10-dager. Jeg fortalte selvfølgelig legen at jeg ammet, og da dro hun først litt på . Det er en overgang at melken smaker litt . Noen som har erfaring med å ta penicillin mens de ammer? Står jo på pakningsvedlegget at det er minimal sjanse for at det skal ha noe . Jeg fikk lungebetennelse for en uke siden, gikk til legen for dager siden, han ga meg azitromax da jeg ikke tåler penicillin. Fikk beskjed med legen om å ikke amme, bare gi mme til jeg er ferdig med .

Amming og mat som gir magesmerter – Graviditet. Fordi morsmelken ikke bare er næring, men også helsefremmende for barnet, bør det foreligge en god faglig grunn for å fraråde amming når . Antibiotikum, betalaktamaseømfintlig penicillin. Forskerne har undersøkt sammenhengen mellom betennelser og amming, og hvor mange kvinner som kutter ut ammingen hvis de får en . Datteren min på uker koser seg ved brystet, men skriker og gråter hele tiden ellers.

Undersøk brystet under amming for klumper og ømme partier. De fleste vanlige antibiotika er trygt å ta mens du ammer, og selv om de kan føre til at babyen til å oppleve visse bivirkninger, disse . Jeg har vært hos legen i dag og fått antibiotika mot halsbetennelsen.

Har nå hatt vondt i hodet i nesten ei uke, og lurer på å ringe legen, å få meg penicillin, men hvordan går det med amming da? Informasjon om bivirkninger og trygg bruk av medisiner. Gode råd om bruk av smertestillende, p-piller, nesespray med mer.

Man kan tørke det forsiktig av med en våt, helt ren klut før amming eller utmelking. Kan en mor fortsette å amme selv om hun behandles med amoxicillin og metronidazol (Flagyl )? Svar En kvinnelig pasient har en bakteriell . Pharmacies in Willows: Amoxicillin Amoxicillin Mylan 7mg tabletter.