Close

A1 graviditetstest en strek

Graviditetstest også kalt graviditets test kan du enkelt og sikkert utføre hjemme. Tok en graviditetstest i dag som var tydelig positiv. Jeg testet med Apotek 1-test og fikk en svak strek, dvs positivt svar.

Dt kom en svak svak rosa strek og ble mer som overrasket. Sendte sambo iveig på apoteket og fikk kjøpt cb sin digitaltest. Jeg får alltid riktig på A som altså er negativ, hvis du studerer nøye kan du skimte en skyggestrek. Den ene gangen jeg var gravid fikk jeg svak .

Har man fått positiv graviditetstest for så å begynne å blø, bør man . Brukt CB tidlig men stoler ikke på de heller siden de gav svake streker som etter tidsfristen ble til synålstreker. Skyggestrek eller svakt positiv – flere tester på rad. Ser jeg syner eller er det en svak strek her.

Agraviditetstest – EN godt synlig strek, resultat? Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet. Har akkurat tatt en test, en Quick Response, og fikk en helt ufattelig svak strek i svarvinduet. Imorges testet jeg med morgenurin (da hadde jeg holdt meg i timer) og fikk frem en svaaak strek i samme fargen som kontrollstreken, ikke grå .

For å slippe bekymring tok jeg en agraviditetstest i dag ettermiddag. Det er én rød strek på c-siden som indikerer at den er negativ, men . Følgende kan være årsaken til at en graviditetstest viser en svak strek: Tid: Det kan være at du tar testen for tidlig. Her er noen … Hvor lenge må du vente før du får et sikkert resultat … agraviditetstest 1stk. Agraviditetstest – EN godt synlig strek, resultat? Noen her som har prøvd Agraviditetstest? En av graviditetstestene vi har vurdert får terningkast – agravitetstest fra Apotek1-kjeden.

Denne vurderes som like god som Clearblue sine . Tidligere når jeg har tatt denne har jeg kun fått en sterk rosa strek. Nå viste vinduet en sterk strek og en veldig svak rosa strek . Hei☺ For uke siden fikk jeg en svak strek som indikerer positiv test, morgningen etter fikk jeg også en svak strek men. I dag fikk jeg en svaak positiv graviditetstest, er den til og stole på? Jeg tok en Atest igår og en clearblue digital. Graviditetstest best ut, med terningkast 6. Den har god bruksanvisning og er enkel å bruke samt viser resultatet . Mange føler seg usikker på når i syklusen en graviditetstest viser sikkert resultat, eller om.

Når på dagen bør man ta en graviditetstest?